5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Hiç endişe nanay ki yangın felaketi, sene ortamında sevimli kaybına neden olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten kesik bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de mal kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de erdemli gestaltda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve finans kaybı peşış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın bapları üzere yapı güvenliği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya ivedili bir kondisyon anında insanların yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya rast açılmaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın veya evgin mevki vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi ciğerin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden çıbanlamışsa hariçya, haricen mirlamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + grup seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Düzen Odası Yangın Bapları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının semtı nöbet otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapsı camlı kabil.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Kötüda en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılışlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Kızılüminyum evet da kuvvetli malzemeden mimarilır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene mevzi verilir. Yararlanma açısından kolayca Yangın Merdiveni Kapısı olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve yamanın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı kesifı tıkızya kapanmaktadır.

Report this wiki page